SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XXIII. - broj 4. Srijeda, 18. veljače 2015.
OPĆINA JELENJE

5.

Na temelju članka članka 33. Statuta Općine Jelenje (»Službene novine PGŽ« broj 33/09 i 13/13.), članka 8. Odluke o javnim priznanjima Općine Jelenje (Službene novine PGŽ br.15/11), na prijedlog Odbora za kulturu, odgoj i osnovno obrazovanje Općine Jelenje Općinsko vijeće Općine Jelenje na 11. sjednici održanoj dana 17. veljače 2015. god. donijelo je

ODLUKU
o dodjeli javnog priznanja Općine Jelenje najboljem/joj
studentici s područja Općine Jelenje u 2014. god.

I.

Javno priznanje Općine Jelenje za najbolju studenticu s područja Općine Jelenje nakon završenog sveučilišnoga studija dodjeljuje se Veri Tomas (integralni studiji medicine).

II.

Javno priznanje najboljoj studentici završenog sveučilišnoga studija s područja Općine Jelenje se sastoji od pismenog priznanja i novčanog iznosa u visina od 1.500,00 kn.

III.

Pisana priznanja dodijelit će se dobitnicima nagrade na manifestaciji pod pokroviteljstvom Općine Jelenje »Mlikarica-feral ki je pustil sinjal«.

Novčana nagrada uplatit će se s proračuna Općine Jelenje na račune dobitnika nagrada u roku od 8 dna od dana donošenja odluke.

Obrazloženje:

Općina Jelenje raspisala je Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Jelenje za kategorije: najbolji/a studentica nakon završenog sveučilišnoga i stručnog studija studija.

Natječaj je objavljen na web stranici Općine Jelenje i oglasnim pločama.

U utvrđenom roku prijavila se Vera Tomas čija je prijava u cijelosti ispunila tražene uvjete.

Vera Tomas završila je integralni sveučilišni studiji medicine s prosječnom ocjenom 4,9. Kao najboljoj studentici dodijeljena joj je dekanova nagrada za 2., 4. i 5. godinu. Dobitnica je nagrade KBC Rijeke za najbolju diplomiranu doktoricu medicine po kriteriju kliničkih predmeta.

Slijedom navedenoga kao najbolja studentica sveučilišnoga studija proglašena je Vera Tomas.

Klasa: 010-01/15-01/11

Ur. broj: 2170/04-01-15-9

Dražice, 17. veljače 2015.

OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE JELENJE

Predsjednik
Nikica Maravić, v. r.

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=924&mjesto=51218&odluka=5
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr