SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XXIV. - broj 22. Utorak, 30. kolovoza 2016.
OPĆINA LOPAR

28.

Temeljem članka 19. Statuta Općine Lopar (Službene novine Primorsko-goranske županije br. 13/13 i 36/13), Općinsko vijeće Općine Lopar na sjednici održanoj dana 24. kolovoza 2016. godine, donijelo je

ODLUKU
O SUOSNIVANJU LOKALNE AKCIJSKE
GRUPE U RIBARSTVU

Članak 1.

U svrhu implementacije Lokalnog razvoja pod vodstvom lokalne zajednice u ribarstvu Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020., Općina Lopar ovom je Odlukom suglasan/suglasna sudjelovati u formiranju partnerstva predstavnika gospodarskog, civilnog i javnog sektora u svrhu osnivanja i djelovanja Lokalne akcijske grupe u ribarstvu, kao jedan od suosnivača.

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu, koja ima pravni oblik udruge, osniva se radi ostvarivanja zajedničkih interesa svih razvojnih dionika ribarstvenog područja koje obuhvaća Lokalna akcijska grupa u ribarstvu, a koje je funkcionalno koherentno u zemljopisnom, gospodarskom i društvenom smislu, te radi izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu.

Članak 2.

Općinsko vijeće Općine Lopar donosi odluku da će Općinu Lopar u skupštini Lokalne akcijske grupe u ribarstvu predstavljati mr.sc. Alen Andreškić (načelnik). U slučaju spriječenosti, Općinu Lopar predstavljati će zamjenik/ ca Marijana Protulipac Tomičić, bacc.oec. (voditelj službe ureda načelnika).

Članak 3.

Općinsko vijeće Općine Lopar ovime ovlašćuje predstavnike navedene u Članku 2. na donošenje odluka u ime Općine Lopar, kao člana skupštine Lokalne akcijske grupe u ribarstvu.

Članak 4.

Ovlašćuje se načelnik Općine, mr.sc. Alen Andreškić da ubuduće svojom odlukom bira i razrješuje predstavnika i zamjenika Općine u LAGUR-u.

Članak 5.

Ova oduka stupa na snagu danom donošenja, a biti će objavljena u Službenim novinama Primorsko-goranske županije.

Klasa:011-03/16-01/01

Urbroj:2169/02-01-16-23

Lopar, 24. kolovoza 2016.

OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE LOPAR

Predsjednik
Damir Paparić, prof., v.r.

https://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=983&mjesto=51281&odluka=28
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr