SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XV. - broj 45. Petak, 7. prosinca 2007.
GRAD RIJEKA
30

137.

Temeljem članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji (»Narodne novine« broj 76/07) i Programa mjera za unapređenje stanja u prostoru za razdoblje 2007. - 2011. godine (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 17/07)

objavljuje
da dana 18. prosinca 2007. započinje,
a dana 19. siječnja 2008. završava

JAVNA RASPRAVA
O PRIJEDLOGU DETALJNOG PLANA
UREĐENJA PODRUČJA PEĆINE
s prijedlogom stavljanja izvan snage Odluke o detaljnom planu uređenja područja Pećine (»Službene novine«
Primorsko-goranske županije broj 10/02)

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja područja Pećine s prijedlogom stavljanja izvan snage Odluke o detaljnom planu uređenja područja Pećine u zgradi Poglavarstva Grada Rijeke, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju zgrade, svaki radni dan, osim nedjelje, od 8 do 16 sati, a subotom od 10 do 13 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave organizira se javno izlaganje za građanstvo i udruge građana s obrazloženjem Prijedloga Detaljnog plana uređenja područja Pećine s prijedlogom stavljanja izvan snage Odluke o detaljnom planu uređenja područja Pećine, koje će se održati u

u Mjesnom odboru Pećine, Janka Polića Kamova 73
dana 9. siječnja 2008. u 18,00 sati.

Stručna rasprava s predstavnicima nadležnih državnih tijela i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravnih osoba s javnim ovlastima i ostalih stručnih tijela bit će upriličena 19. prosinca 2007. u 10,00 sati u zgradi Poglavarstva, Titov trg 3, sala u prizemlju.

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem kao nositelj izrade Plana u ime Grada Rijeke će, po potrebi, pružati dodatno tumačenje izloženog Prijedloga Detaljnog plana uređenja područja Pećine s prijedlogom stavljanja izvan snage Odluke o detaljnom planu uređenja područja Pećine unutar uredovnog vremena: utorkom od 13 do 16 sati i četvrtkom od 8 do 11 sati.

Primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Detaljnog plana uređenja područja Pećine s prijedlogom stavljanja izvan snage Odluke o detaljnom planu uređenja područja Pećine, mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave:

- upisati u Knjigu primjedbi i prijedloga, koja se nalazi uz izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja područja Pećine s prijedlogom stavljanja izvan snage Odluke o detaljnom planu uređenja područja Pećine,

- predati u pismenom obliku, poštom ili putem urudžbenog zapisnika, Odjelu gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Grada Rijeke, Titov trg broj 3,

- dati usmeno u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i dostavljeni u roku, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

 

https://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=528&mjesto=51000&odluka=137
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr