SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XI. - broj 18. Petak, 11. srpnja 2003.
GRAD VRBOVSKO
23

23.

Na temelju članka 1. i 2. Pravilnika o izmjenama Pravilnika o minimalnim tehničkim uvijetima za poslovne prostorije u kojima se obavlja trgovina i posredovanje u trgovini i uvjetima za prodaju robe izvan prostorija (»Narodne novine« broj 153/02) i članka 41. Statuta Grada Vrbovskog (»Službene novine« broj 26/01) Gradsko poglavarstvo Grada Vrbovskog, na sjednici održanoj 1. srpnja 2003. godine donijelo je

ODLUKU
o mjestima na kojima se može obavljati prodaja robe
na klupama i prodaja putem pokretnih prodavača

Članak 1.

Ovom Odlukom određuju se vrijeme i mjesta na kojima se može obavljati prodaja robe na klupama i prodaja putem pokretnih prodavača.

Članak 2.

Prodaja robe na klupama može se obavljati u Vrbovskom:

a ) za vrijeme mjesečnog sajma svakog drugog utorka u mjesecu i to u ulicama Franje Račkog i Zagrebačkoj u vremenu od 7,00 do 15,00 sati.

b) za vrijeme trajanja »Martinjskog sajma« svake godine u ulicama Franje Račkoga, Zagrebačkoj, Kralja Tomislava, na raskrižju Goranske ulice i Ul. Ivana Gorana Kovačića, te na parkiralištu ispred zgrade Gradskog poglavarstva u Goranskoj ulici.

Članak 3.

Prodaja robe putem pokretnih prodavača i to voća, povrća, cvijeća, svježe smrznute ribe, ostalih smrznutih proizvoda i tekstila može se obavljati na području Grada Vrbovskog u mjestima:

a) Mjesni odbor Vrbovsko: Ul. Franje Račkog, Zagrebačka, Kralja Tomislava, Radnička, raskrižje Goranske ulice i Ulice Ivana Gorana Kovačića, Jablan - raskrižje, Senjsko, Dražica, Vujnovići, Tuk, Hajdine, Stubica i Presika

b) Mjesni odbor Moravice: Goranska - raskrižje s Ul. Marka Vučkovića, Školska ulica, Ul. Žrtava fažizma, Jakšići, Gornji i Donji Vučkovići, Matići, Dokmanovići, Vučinići i Tomići

c) Mjesni odbor Gomirje; Ul. Jove Mamule (kod zgrade Šumarije), željeznička stanica Gomirje, Kosanovići, Musulini, Đurići i Majer.

d) Mjesni odbor Ljubošina: Ljubošina, Trnova poljana, Ključ, Palajse i Cari.

e) Mjesni odbor Lukovdol: središte Lukovdola (kod doma), Gorenci, Dolenci, Draga Lukovdolska i Nadvučnik.

f) Mjesni odbor Plemenitaš: Plemenitaš, Blaževci, Zaumol

g) Mjesni odbor Severin na Kupi; Liplje, Močile, Damalj, Plešivica, Zdihovo, Klanac i Rim.

h) Mjesni odbor Jadrč-Osojnik: Veliki Jadrč, Mali Jadrč i Osojnik

Članak 4.

Mjesta za prodaju putem pokretnih prodavača iz članka 3. ove Odluke jesu navedene ulice i centar navedenih naselja gdje je dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje, radnim danom i subotom od 7,00 do 16,00 sati.

Članak 5.

Javne površine mogu koristiti sve registrirane pravne i fizičke osobe kojima je Jedinstveni upravni odjel - Odsjek za komunalni sustav Grada Vrbvoskog odobrio korištenje istih. Rješenje o odobrenju korištenja javnih površina izdaje se godišnje. Stranke (fizičke i pravne) koje ne izvrše svoje obveze prema Gradu Vrbovskom ne mogu dobiti rješenje o odobrenju prodaje.

Članak 6.

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Službenim novinama«.

Klasa: 330/03-01-2

Ur. broj: 2193-01-02/03-1

Vrbovsko, 1. srpnja 2003.

GRADSKO POGLAVARSTVO
GRADA VRBOVSKO

Predsjednik

Gradskog poglavarstva

Anton Mance, prof., v. r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=34&mjesto=51326&odluka=23
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr