SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XI. - broj 12. Petak, 9. svibnja 2003.
GRAD CRIKVENICA
Grad Crikvenica

Grad Crikvenica

6.

Na osnovi članka 20. stavka 2. Zakona o predškolskom odgoju i naobrazbi (»Narodne novine« broj 10/97) i članka 23. stavak 2. Statuta Dječjeg vrtića »Radost« Crikvenica, Gradsko poglavarstvo Grada Crikvenice, na 64. sjednici održanoj dana 24. travnja 2003. donijelo je

ODLUKU
o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece
u Dječji vrtić »Radost« Crikvenica

Članak 1.

Ovom Odlukom utvrđuju se načini ostvarivanja prednosti pri upisu djece u Dječji vrtić »Radost« u Crikvenici (u daljnjem tekstu: vrtić), i to u njegovom sjedištu u Crikvenici i područnim vrtićima u mjestima Selce, Dramalj i Jadranovo.

Članak 2.

U Dječji vrtić »Radost« imaju se pravo upisivati djeca od navršenih 6 mjeseci života do polaska u osnovnu školu, a koja imaju prebivalište na području Grada Crikvenice i to u redovne programe, programe predškole, posebno programe za djecu s teškoćama u razvoju i kraće programe.

Članak 3.

Prednost pri upisu djece u redovne programe vrtića u njegovom sjedištu u Crikvenici imaju djeca s prebivalištem u Crikvenici i prema mjerilima ostvarivanja prednosti pri upisu.

Prednost pri upisu djece u redovne programe u vrtić Selce imaju djeca s prebivalištem u Selcu i mjerilima ostvarivanja prednosti pri upisu.

Prednost pri upisu djece u redovne programe u vrtić Dramalj imaju djeca s područja Dramlja i prema mjerilima ostvarivanja prednosti pri upisu.

Prednost pri upisu djece u redovne programe u vrtić Jadranovo imaju djeca s područja Jadranova i prema mjerilima ostvarivanja prednosti pri upisu.

Prednost pri upisu djece u redovni program vrtića u Općini Vinodolskoj imaju djeca s područja Općine Vinodolske i prema mjerilima za ostvarivanje prednosti pri upisu.

Članak 4.

Mjerila i postupci ostvarivanja prednosti pri upisima sastavni su dio ove Odluke i primjenjivat će se od upisa djece u pedagošku 2003./2004. godinu.

Članak 5.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavljuje se u »Službenim novinama« Primorsko-goranske županije.

Klasa: 601-01/03-01/07

Ur. broj: 2107/01-02-03-4

Crikvenica, 24. travnja 2003.

GRADSKO POGLAVARSTVO
GRADA CRIKVENICE

Predsjednik

Gradskog poglavarstva
Grada Crikvenice

Ivica Malatestinić, v. r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=28&mjesto=10003&odluka=6
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr