SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XXIV. - broj 36. Petak, 23. prosinca 2016.
OPĆINA ČAVLE

73.

Na temelju članka 19. Statuta Općine Čavle (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 20/14, 26/14 i 27/15) Općinsko vijeće Općine Čavle na sjednici održanoj 22. prosinca 2016. godine, donijelo je

O D L U K U
o davanju suglasnosti na obvezu osiguranja
proračunskih sredstava za sufinanciranje realizacije EU projekta aglomeracije Rijeka

Članak 1.

Utvrđuje se da postoji interes i obveza Općine Čavle (Republika Hrvatska) za realizacijom Projekta dogradnje sustava odvodnje aglomeracije Rijeka s izgradnjom novog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda iz fondova Europske unije, koji će donijeti koristi građanima općine Čavle putem povećanog životnog i komunalnog standarda, podizanja razine zaštite okoliša od štetnih utjecaja ispuštanja otpadnih voda i podizanja razine zaštite ljudskog zdravlja od negativnih učinaka bilo kakvog zagađenja vode namijenjene za ljudsku potrošnju putem osiguranja njezine čistoće i stanja koje ne šteti ljudskom zdravlju.

Članak 2.

Prihvaća se obveza osiguranja proračunskih sredstava za sufinanciranje Projekta dogradnje sustava odvodnje aglomeracije Rijeka s izgradnjom novog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda sukladno prilogu ove Odluke.

Konačan iznos sredstava utvrdit će se po konačnom prihvaćanju aplikacije Projekta dogradnje sustava odvodnje aglomeracije Rijeka s izgradnjom novog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i bit će predmetom posebne odluke.

Članak 3.

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije«.

KLASA:021-05/16-01/10

URBROJ:2170-03-16-01-3

OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE ČAVLE

Predsjednik
Norbert Mavrinac v.r.


© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr