SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XXIV. - broj 35. Četvrtak, 22. prosinca 2016.
GRAD KASTAV

58.

Temeljem članka 33. Statuta Grada Kastva (»Službene novine« PGŽ br. 26/09 i 13/13), Gradsko vijeće Grada Kastva, na 37.sjednici održanoj dana 21. prosinca 2016. godine donosi

ODLUKU
o davanju suglasnosti na obvezu osiguranja
proračunskih sredstava za sufinanciranje realizacije EU projekta aglomeracije Rijeka

Članak 1.

Utvrđuje se da postoji interes i obveza Grada Kastva (Republika Hrvatska) za realizacijom Projekta dogradnje sustava odvodnje aglomeracije Rijeka s izgradnjom novog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda iz fondova Europske unije, koji će donijeti koristi građanima grada Kastva putem povećanog životnog i komunalnog standarda, podizanja razine zaštite okoliša od štetnih utjecaja ispuštanja otpadnih voda i podizanja razine zaštite ljudskog zdravlja od negativnih učinaka bilo kakvog zagađenja vode namijenjene za ljudsku potrošnju putem osiguranja njezine čistoće i stanja koje ne šteti ljudskom zdravlju.

Članak 2.

Prihvaća se obveza osiguranja proračunskih sredstava za sufinanciranje Projekta dogradnje sustava odvodnje aglomeracije Rijeka s izgradnjom novog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda sukladno prilogu ove Odluke.

Konačan iznos sredstava utvrdit će se po konačnom prihvaćanju aplikacije Projekta dogradnje sustava odvodnje aglomeracije Rijeka s izgradnjom novog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i bit će predmetom posebne odluke.

Članak 3.

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije«.

KLASA:021-05/16-01/10

URBROJ:2170-05-06/1-16-6

Kastav, 21. prosinca 2016.

GRADSKO VIJEĆE GRADA KASTVA

Podpredsjednik
Igor Lukež, ing., v.r.

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=998&mjesto=51215&odluka=58
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr