SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XIX. - broj 53. Petak, 30. prosinca 2011.
GRAD CRIKVENICA

87.

Na temelju članka 88. Statuta Grada Crikvenica (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 26/09 i 34/09) i članka 25. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Crikvenica (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 32/09), Gradsko vijeće Grada Crikvenice na sjednici održanoj 22. prosinca 2011. godine donijelo je

ZAKLJUČAK
o stajalištima i aktivnostima Grada Crikvenice
u stečajnom postupku Jadran d.d. Crikvenica u stečaju

I.

Gradsko vijeće zadužuje gradonačelnika Grada Crikvenice i nadležne Upravne odjele Grada Crikvenice da u suradnji sa Jadran d.d. u stečaju sačini prijedlog zamjene nekretnina Jadran d.d. u stečaju - Grad Crikvenica koji će osim tekstualnog dijela sadržavati i izvatke, kopije katastarskih planova i popise katastarskih čestica te isti uputi Gradskom vijeću na razmatranje i donošenje u roku od 90 dana od donošenja ovih zaključaka.

II.

Gradsko vijeće Grada Crikvenice zadužuje gradonačelnika i nadležne upravne odjele Grada Crikvenice da napore ulože u smjeru mirnog rješavanja sporova između Jadran d.d. u stečaju i Grada Crikvenice, a posebno po pitanju međusobnih imovinsko-pravnih odnosa.

III.

Gradsko vijeće Grada Crikvenice zadužuje gradonačelnika Grada Crikvenice i nadležne Upravne odjele Grada Crikvenice da angažira odvjetnički ured koji ima iskustva za poduzimanje pravnih radnji pobijanja sukladno odredbama Stečajnog zakona te da u ime Grada Crikvenice kao stečajnog vjerovnika pokrene postupak za pobijanje pravne radnje stečajnog dužnika Jadran d.d., a vezano za sklapanje Sporazuma između Hrvatskog fonda za privatizaciju, Republike Hrvatske i Jadran d.d.

IV.

Gradsko vijeće Grada Crikvenice zadužuje gradonačelnika Grada Crikvenice i nadležne Upravne odjele Grada Crikvenice da po izradi prijedloga stečajnog plana stečajnog dužnika Jadran d.d. u stečaju isto uputi Gradskom vijeću na razmatranje.

V.

Ovaj Zaključak objavit će se u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije«.

Klasa: 021-01/11-01/64

Ur. broj: 2107/01-04/05-12-2

Crikvenica, 22. prosinca 2011.

GRADSKO VIJEĆE GRADA CRIKVENICE

Predsjednik

Dr. sc. Dragan Magaš, v. r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=763&mjesto=10003&odluka=87
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr