SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVIII. - broj 40. Petak, 22. listopada 2010.
GRAD CRIKVENICA
Moscenicka_draga-001

58.

Na temelju članka 9. stavka 1. Zakona o naseljima (»Narodne novine« broj 54/88), i članka 30. Statuta Grada Crikvenice (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 26/09 i 34/09 - ispravak), Gradsko vijeće Grada Crikvenice na 18. sjednici održanoj dana 13. listopada 2010. godine donijelo je

ODLUKU
o određivanju imena ulica na području Grada Crikvenice

I.

Na području naselja Jadranovo određuje se ime ulice koja prolazi trasom novog cjevovoda od spoja s Ulicom Nikole Tesle (crikvenički ulaz u Jadranovo) do spoja s Ulicom Perhati te glasi: »Ulica Karola Woytile«.

II.

Novoj ulici u naselju Crikvenica koja prolazi trasom koja je utvrđena Urbanističkim planom uređenja Crikvenica sjever - Hrusta (URU 2), nosi oznaku »SU1«, prolazi paralelno s postojećom Ulicom Hrusta sjevernije od stambenih objekata HRUSTA 5, HRUSTA 8, HRUSTA 4, HRUSTA 7 do spoja s Ulicom Hrusta IV. odvojak, određuje se ime ulice: »Ulica Kalac«.

III.

Novoj ulici u naselju Crikvenica koja prolazi trasom koja je utvrđena Urbanističkim planom uređenja Crikvenica sjever - Hrusta (UPU 2), nosi oznaku »SU2«, prolazi paralelno s postojećom Ulicom Hrusta, a neposredno južnije od postojeće trase vodovoda Crikvenica - Selce, određuje se ime ulice: »Ulica Lunkovo«.

IV.

Na području naselja DramaIj određuje se ime javne površine koja počinje na raskrižju s jadranskom turističkom cestom a proteže se paralelno s istom u pravcu istoka do granice s katastarskom općinom Sv. Jelena i obuhvaća postojeće objekte od kućnog broja 1 do kućnog broja 22 te glasi: »Ulica Josipa Košuljandića - Tome«.

V.

Na području naselja Crikvenica određuje se ime ulice koja se nastavlja na Ulicu Josipa Košuljandića - Tome u pravcu istoka započinje na granici katastarske općine Crikvenica te obuhvaća postojeće objekte od kućnog broja 23. i dalje te glasi: »Ulica Josipa Košuljandića - Tome«.

VI.

Grafički prikaz ulica sastavni je dio ove Odluke i nije predmet objave.

VII.

Označavanje imena ulica izvršit će se postavljanjem odgovarajućeg obilježja - oznake.

VIII.

Ova Odluka stupa objavit će se u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije« a stupa na snagu 1. lipnja 2011. godine.

Klasa: 021-01/10-01/11

Ur. broj: 2107/01-01-10-7

Crikvenica, 13. listopada 2010.

GRADSKO VIJEĆE GRADA CRIKVENICE

Predsjednik
dr. sc. Dragan Magaš, v.r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=693&mjesto=10003&odluka=58
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr