SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVIII. - broj 36. Petak, 17. rujna 2010.
GRAD ČABAR
Moscenicka_draga-001

22.

Temeljem članka 37. Statuta grada Čabra (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 33/09 ) i članka 20. Odluke o priznanjima grada Čabra (»Službene novine PGŽ« broj 28/10), Gradsko vijeće grada Čabra na sjednici održanoj 3. rujna 2010. godine donosi sljedeću

ODLUKU
o dodjeli javnih priznanja u 2010. godini

Članak 1.

Ovom se Odlukom, na prijedlog Odbora za izbor i imenovanje Gradskog vijeća grada Čabra, dodjeljuju sljedeća javna priznanja u 2010. godini:

A) PLAKETA GRADA ČABRA ZA ŽIVOTNO DJELO

1. Gospodinu Vitomiru Zbašniku iz Čabra, za cjelovito djelo i poslovne rezultate koji je ostvario u tijeku svog radnog života kao dugogodišnji direktor poduzeća »Građevinar« Čabar, za osobito vrijedan doprinos u razvoju gospodarstva Grada Čabra, za dugogodišnji društveno-politički rad i aktivnost, za značajni volonterski rad i doprinos u razvoju niza Udruga iz područja sporta, kulture i tehničke kulture i za doprinos stvaranju Hrvatske kao njezin branitelj u tijeku Domovinskog rata.

B) ZLATNA PLAKETA GRADA ČABRA

1. Gospodinu Hermanu Sušniku iz Klane, državnom tajniku, u znak zahvalnosti za svekoliku potporu u izgradnji projekata komunalne infrastrukture na području grada Čabra, za potpore i pomoć vatrogasnim i drugim Udrugama i doprinos u razviju djelatnosti šumarstva na području Čabra i PGŽ.

2. Gospodinu Matiji Gladu iz Rijeke, šefu ispostave Hrvatskih cesta Rijeka, u znak zahvalnosti za svekoliku potporu u izgradnji projekata cestovne infrastrukture na području grada Čabra.

C) SREBRNA PLAKETA

1. Judit Žagar iz Prezida, za vrijedni i nesebični humanitarni doprinos kao višegodišnji udomitelj djece

D) POVELJA POČASNOG GRAĐANINA

1. mons. Ivoslavu Liniću, rektoru Katedrale sv. Vida u Rijeci, za svekoliku dugogodišnju potporu u obnovi i izgradnji sakralnih objekata i kulturnih znamenitosti

E) GODIŠNJA NAGRADA

1. NK »Snježnik« iz Gerova, za postignute sportske rezultate i plasiranje u viši rang natjecanja

2. ŠRU »Čabranka« Čabar, za posebno vrijedne rezultate u športskom ribolovu i pridobivanje organizacije Svjetskog prvenstva u kastingu

Članak 2.

Priznanja grada Čabra, uz pismena obrazloženja, dodijelit će se na svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Čabra, 10. rujna 2010. godine.

Članak 3.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije«.

Klasa: 021-02/10-01/6

Ur. broj: 2108/01-10-4

Čabar, 3. rujna 2010.

GRADSKO VIJEĆE GRADA ČABRA

Predsjednik

Zdravko Tomac, v. r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=689&mjesto=51306&odluka=22
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr