SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVIII. - broj 11. Petak, 2. travnja 2010.
GRAD BAKAR
7

8.

Nakon uspoređivanja s izvornim tekstom utvrđen je nedostatak u smislu što nisu objavljeni obrasci uz Pravilnik o ocjenjivanju službenika i namještenika Grada Bakra, objavljen u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije« broj 15/09 od dana 10. travnja 2009. godine, te se daje

ISPRAVAK PRAVILNIKA
o ocjenjivanju službenika i namještenika Grada Bakra

U Obrascu O-III u tekstu umjesto članka 7. stavka 2. treba stajati članak 9.

Obrasci O-I, O-II, i O-III nalaze se u privitku i čine sastavni dio Pravilnika.

Ur. broj: 2170-02-03-10-8

Bakar, 1. travnja 2010.

Predstojnica
Silvija Petković, dipl. iur., v.r.

 

Izvješćujem Vas da sam, temeljem odredbi članka 94. - 96. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine« broj 86/08) i članka 11. Pravilnika o ocjenjivanju službenika i namještenika Grada Bakra (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 15/2009.), utvrdio OCJENE ZA __________ GODINU za službenika i namještenike raspoređene u Gradu Bakru, kako slijedi:

*tablica se nalazi na dnu stranice*

Budući se sukladno odredbi članka 92. stavka 2. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine« broj 86/08) i članka 9. Pravilnika o ocjenjivanju službenika i namještenika Grada Bakra (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 15/2009), službenici i namještenici primljeni u službu odnosno u radni odnos na određeno vrijeme i službenici i namještenici koji su prethodnoj kalendarskoj godini radili manje od šest mjeseci, NE OCJENJUJU, nisam utvrdio ocjene za službenike / namještenike kako slijedi:

*tablica se nalazi na dnu stranice*

 

 

Ispravak Pravilnika o ocjenjivanju   © Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr