SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVII. - broj 46. Srijeda, 18. studenog 2009.
OPĆINA KOSTRENA

49.

Na temelju članka 30. Statuta Općine Kostrena (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 26/09) Općinsko vijeće Općine Kostrena, na sjednici održanoj 29. listopada 2009. godine, donijelo je

ODLUKU
o izmjenama i dopunama Odluke o utvrđivanju naknade za rad vijećnika Općinskog vijeća, članova Općinskog poglavarstva i članova stalnih radnih tijela

Članak 1.

U nazivu Odluke o utvrđivanju naknade za rad vijećnika Općinskog vijeća, članova Općinskog poglavarstva i članova stalnih radnih tijela (»Službene novine Primorsko- goranske županije« broj 2/03 i 22/05) (u nastavku: Odluka) umjesto riječi: »članova Općinskog poglavarstva i« trebaju stajati riječi: »plaće ili naknade općinskog načelnika i zamjenika načelnika, i naknade«.

Članak 2.

U članak 1. Odluke umjesto riječi: »članova Općinskog poglavarstva koji dužnost ne obnašaju profesionalno,« trebaju stajati riječi: »plaće ili naknade općinskog načelnika i zamjenika načelnika«, a umjesto riječi: »Općinskog poglavarstva« trebaju stajati riječi: »Općinskog načelnika«.

Članak 3.

Članak 4. Odluke mijenja se i glasi:

»Općinskom načelniku, koji dužnost obavlja profesionalno pripada plaća koja se obračunava na isti način kao i plaća službenika i namještenika u općinskoj upravi, a na osnovi koeficijenta složenosti poslova 3.

Zamjeniku načelniku, koji dužnost obavlja profesionalno pripada plaća koja se obračunava na isti način kao i plaća službenika i namještenika u općinskoj upravi, a na osnovi koeficijenta složenosti poslova 2,75.

Općinskom načelnika koji dužnost ne obavlja profesionalno, pripada naknada u iznosu od 7.000,00 (sedamtisuća) kuna neto mjesečno.

Zamjeniku načelnika koji dužnost ne obavlja profesionalno, pripada naknada u iznosu od 6.200,00 (šestisućadvjesto) kuna neto mjesečno.

Članak 4.

U članak 5. Odluke, umjesto riječi: »Općinskog poglavarstva« trebaju stajati riječi: »Općinskog načelnika«, a riječi: »i članova Poglavarstva« brišu se.

Članak 5.

Članak 7. mijenja se i glasi:

»Zamjenik načelnika koji dužnost ne obavlja profesionalno, ne ostvaruje pravo na mjesečnu naknadu iz članka 4. stavak 4. ove Odluke ako, osim zbog bolesti, ne obavlja poslove i zadatke koje mu je na temelju pisane odluke Općinski načelnik povjerio na obavljanje.

Članak 6.

U članku 8. umjesto riječi: »članu Poglavarstva« trebaju stajati riječi: »zamjeniku načelnika«.

Članak 7.

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od objave u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije«.

Klasa: 021-05/09-01/13

Ur. broj: 2170-07-01-09-42

Kostrena, 29. listopada 2009.

OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KOSTRENA

Predsjednica
Ankica Lörinc, prof., v.r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=640&mjesto=51221&odluka=49
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr