SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVII. - broj 31. Petak, 7. kolovoza 2009.
GRAD NOVI VINODOLSKI
12

53.

Temeljem članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji (»Narodne novine« RH, broj 76/07) i Odluke o izradi I. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novi Vinodolski (»Službene novine PGŽ« broj 23/ 08), Grad Novi Vinodolski, kao nositelj izrade prostornih planova obavještava javnost da započinje

JAVNA RASPRAVA
O PRIJEDLOGU

1. I. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA NOVI VINODOLSKI

2. URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NASELJA NOVI VINODOLSKI

Javna rasprava o prijedlogu I. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA NOVI VINODOLSKI provest će se u trajanju od 15 dana, odnosno od 31. kolovoza do zaključno 15. rujna 2009. godine.

Javna rasprava o prijedlogu URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NASELJA NOVI VINODOLSKI provest će se u trajanju od 30 dana, odnosno od 17. kolovoza do zaključno 15. rujna 2009. godine.

Uvid u Prijedloge prostornih planova uređenja može se izvršiti u Gradskoj vijećnici, Trg Vinodolskog zakona 1, Novi Vinodolski svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 sati.

Tijekom javne rasprave, tekstualni dio Prijedloga planova bit će dostupan i na web stranicama Grada Novi Vinodolski: www.novi-vinodolski.hr

Do zaključenja javne rasprave, sudionici u javnoj raspravi mogu dati primjedbe i prijedloge u knjigu primjedbi koja se nalazi u Gradskoj vijećnici ili dostavljanjem pismenih primjedbi i prijedloga Upravnom odjelu za urbanizam i razvoj Grada Novi Vinodolski, Trg Vinodolskog zakona 1, 51250 Novi Vinodolski. Primjedbe i prijedlozi koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja neće se razmatrati niti uzimati u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Javna izlaganja Prijedloga prostornih planova održat će se u Gradskoj vijećnici, Trg Vinodolskog zakona 1, II. kat, Novi Vinodolski dana 9. rujna 2009. (srijeda) i to:

.Prijedlog I. Izmjena i dopuna PPUG Novi Vinodolski u 11.00 sati

.Prijedlog UPU naselja Novi Vinodolski u 13.00 sati.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=625&mjesto=51250&odluka=53
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr