SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVII. - broj 19. Petak, 15. svibnja 2009.
GRAD RIJEKA
12

82.

Temeljem članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji (»Narodne novine« broj 76/07) i Programa mjera za unapređenje stanja u prostoru za razdoblje 2007. - 2011. godine (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 17/07)

objavljuje
da dana 25. svibnja 2009. započinje, a dana
24. lipnja 2009. završava

JAVNA RASPRAVA
O PRIJEDLOGU DETALJNOG PLANA UREĐENJA DIJELA STAMBENOG PODRUČJA MINAKOVO

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja dijela stambenog područja Minakovo u zgradi Poglavarstva Grada Rijeke, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju zgrade, svaki radni dan, osim nedjelje, od 8 do 16 sati, a subotom od 10 do 13 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave organizira se javno izlaganje za građanstvo i udruge građana s obrazloženjem Prijedloga Detaljnog plana uređenja dijela stambenog područja Minakovo, koje će se održati u

Mjesnom odboru Pehlin, Pehlin 58
dana 2. lipnja 2009. u 18,30 sati.

Stručna rasprava s predstavnicima nadležnih državnih tijela i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravnih osoba s javnim ovlastima i ostalih stručnih tijela bit će upriličena 2. lipnja 2009. u 12,00 sati u zgradi Poglavarstva, Titov trg 3, sala u prizemlju.

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem kao nositelj izrade Plana u ime Grada Rijeke će, po potrebi, pružati dodatno tumačenje izloženog Prijedloga Detaljnog plana uređenja dijela stambenog područja Minakovo unutar uredovnog vremena: srijedom od 13 do 16 sati i četvrtkom od 8 do 11 sati.

Primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Detaljnog plana uređenja dijela stambenog područja Minakovo mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave:

. upisati u Knjigu primjedbi i prijedloga, koja se nalazi uz izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja dijela stambenog područja Minakovo,

. predati u pismenom obliku, poštom ili putem urudžbenog zapisnika, Odjelu gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Grada Rijeke, Titov trg broj 3,

. dati usmeno u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i potpisani te dostavljeni u roku (24. lipnja 2009.), neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=613&mjesto=51000&odluka=82
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr