SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVII. - broj 3. Petak, 6. veljače 2009.
OPĆINA RAVNA GORA
3B2 EDGAR HTML from PONIKVE 108..112

1.

Nakon izvršenog uspoređivanja s izvornim tekstom utvrđene su greške u objavi Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2009. godinu, koji je objavljen u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije« broj 53 od 24. prosinca 2008. godine te se daje

ISPRAVAK
Programa gradnje objekata i uređaja komunalne
infrastrukture za 2009. godinu

U članku 2. stavak 1. rečenica »Građenje javnih površina financirat će se iz sredstava prihoda od prodaje građevinskog zemljišta za sljedeće namjene:« zamjenjuje se rečenicom: »Građenje javnih površina financirati će se iz sredstava prihoda tekućih pomoći iz državnog proračuna za sljedeće namjene:«.

U članku 3. stavak 1. rečenica »Građenje nerazvrstanih cesta financirat će se iz komunalnog doprinosa, doprinosa za šume, naknada za koncesije i prihoda od prodaje građevinskog zemljišta za sljedeće namjene:« zamjenjuje se rečenicom: »Građenje nerazvrstanih cesta financirati će se iz komunalnog doprinosa, doprinosa za šume, prihoda od iznajmljivanja nekretnina i tekućih pomoći iz državnog proračuna za sljedeće namjene:«.

U članku 4. stavak 1. riječi »prihoda od prodaje građevinskog zemljišta« zamjenjuju se riječima »komunalnog doprinosa«.

U članku 5. stavak 1. rečenica »Građenje groblja financirat će se iz prihoda od prodaje građevinskog zemljišta za sljedeće namjene:« zamjenjuje se rečenicom: »Građenje groblja financirati će se iz prihoda komunalnog doprinosa, naknade za koncesije, prihoda od prodaje grobnih okvira i tekućih pomoći iz državnog proračuna za sljedeće namjene:«.

Klasa: 363-01/08-01/60

Ur. broj: 2112/07-01-09-2

Ravna Gora, 14. siječnja 2009.

OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE RAVNA GORA

Predsjednik
Jasna Škorić, v.r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=597&mjesto=51314&odluka=1
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr