SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XV. - broj 23. Utorak, 12. lipnja 2007.
GRAD KRK
30

9.

Na temelju odredbe članka 11. stavak 4. Zakona o komunalnom gospodarstvu (»Narodne novine« broj 26/03 - pročišćeni tekst, 82/04 i 178/04), članka 8. Odluke o utvrđivanju komunalnih djelatnosti koje se obavljaju davanjem koncesije (»Službene novine« Primorsko-goranske županije, broj 31/01, 19/04 i 42/04), članka 7. Odluke o dimnjačarskoj službi (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 17/96) i članka 21. Statuta Grada Krka (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 19/01), Gradsko vijeće Grada Krka, na sjednici održanoj 30. svibnja 2007. godine, donijelo je

ODLUKU
o dodjeli koncesije za obavljanje
dimnjačarskih poslova

I.

Na temelju provedenog javnog nadmetanja za davanje koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Grada Krka, objavljenog u »Novom listu« od 1. travnja 2007. godine, komunalna djelatnost obavljanja dimnjačarskih poslova na području Grada Krka, povjeravaju se: MOMI PAUNOVSKOM vlasniku Zanatsko-dimnjačarske radnje »Paun« sa sjedištem u Krku, J. J. Strossmayera 23.

II.

Koncesija za obavljanje dimnjačarskih poslova dodjeljuje se na rok od 5 (pet) godine.

Visina naknade za koncesiju određuje se u iznosu od 16.000,00 kuna (slovima: šesnaesttisuća kuna) godišnje i plaća se u 12 (slovima: dvanaest) jednakih mjesečnih obroka, u korist Proračuna Grada Krka.

III.

Korisnik koncesije dužan je naplaćivati pruženu uslugu prema cijenama iz ponude (cjeniku) koji čini sastavni dio ove Odluke.

Korisnik koncesije pružene usluge naplaćuje nakon što iste izvrši i na temelju ispostavljenog pisanog računa.

IV.

Korisnik koncesije obvezan je dimnjačarske poslove obavljati u skladu sa svim pozitivnim propisima koji se na tu djelatnost odnose, a naročito u skladu s odredbama Zakona o komunalnom gospodarstvu, Zakona o zaštiti od požara te Odlukom o dimnjačarskoj službi, tehničkim sredstvima koja su prihvatljiva i na način kojim se postiže očuvanje i zaštita okoliša.

V.

Ovlašćuje se Gradsko poglavarstvo da na temelju ove Odluke s korisnikom koncesije zaključi Ugovor o koncesiji, kojim će se utvrditi prava i obveze davatelja i korisnika koncesije.

Ugovor o koncesiji za davatelja koncesije potpisuje gradonačelnik.

Ugovor o koncesiji mora sadržavati sve elemente propisane člankom 13. Zakona o komunalnom gospodarstvu.

VI.

Ova Odluka stupa na snagu danom objave u »Službenim novinama« Primorsko-goranske županije.

Cjenik, obrazloženje i pouka o pravnom lijeku sastavni su dijelovi ove Odluke, ali nisu predmet objave.

Klasa: 363-02/07-01/2

Ur. broj: 2142/01-02-07-8

Krk, 30. svibnja 2007.

GRADSKO VIJEĆE GRADA KRKA

Predsjednik

Gradskog vijeća

Ivan Jurešić, dipl. ing., v. r.

 

http://sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=506&mjesto=51500&odluka=9
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr